Cursuri pentru MIRI

Dansul perfect stilului tau!

De la cererea în căsătorie, la dansul de deschidere a nunţii, de la coregrafii cu cavaleri şi domnişoare de onoare, până la surprize pentru miri, naşi, invitaţi şi demonstraşii ale dansatorilor profesionişti, noi, reprezentanţii dansului şcolii Bel ART, ghizi ai paşilor de dans, căutăm prin pasiune şi implicare să facem ca primul capitol din povestea vieţii tale de cuplu să rămână pentru toată viaţa o amintire plină de emoţie şi bucurie. Pentru noi, nunta perfectă este acea petrecere în care nu va fi celebrată doar iubirea dintre mire şi mireasă, ci va fi pusă în valoare într-o formă artistică expresia personalităţii celor doi sărbătoriţi. Dansul s-a născut în mod natural ca o exprimare a vieţii din interiorul trupului şi a sufletului. Tocmai în acest sens, înţelegând dorinţa voastră firească de a reuşi realizarea unui dans plăcut privirii din mişcare şi sincronizare, vă învăţăm astăzi un “prim pas” spre împlinirea acestei dorinţe, oferindu-vă o şedinţă de consultanţă în dans, numită “Ghid pentru dansul tău”. Pentru a găsi dansul potrivit trebuie să ţii cont de:

1. Melodia

Dacă sunteţi creativi şi aţi ales o temă pentru nunta voastră, vă recomandăm să fiţi la fel de ingenioşi şi la alegerea genului de muzică, respectiv a melodiei, a versurilor acesteia, a coloanei sonore care să se potrivească cu detaliile decorului, invitaţiilor şi a ţinutei voastre. Dacă nu aveţi o melodie a “noastră” sau una care va plăcut mai mult, vă putem ajuta noi cu un playlist de muzică sau vă putem crea un mix din melodiile alese împreună, adaptat scenariului dansului propus.

2. Vestimentaţia

Rochia şi pantofii aleşi de către mireasă sunt de o importanţă majoră pentru reuşita dansului, atât pentru confortul mişcărilor, cât şi pentru uşurinţa şi expresivitatea lor. Astfel, recomandăm pentru dansul de nuntă o pereche de pantofi cu un toc clasic de maxim 8 cm înălţime. Atenţie la rochiile tip sirenă care sunt cu adevărat minunate şi scot în evidenţă frumoasa siluetă a miresei, dar care în acelaşi timp limitează libertatea de mişcare a picioarelor, aşa cum se întâmplă şi în cazul rochiilor cu trenă, atunci când aceasta nu are un sistem de prindere. Trena nu vă va permite decât executarea paşilor laterali, dreapta/stânga, poze clasice şi câteva deplasări foarte simple spre faţă şi uşor oblic. Dacă aveţi o rochie de tip prinţesă şi purtaţi o crinolină, vă recomandăm de la primele şedinţe să învăţaţi paşii de dans cu crinolina fixată pe talie. Numărul arcurilor şi lungimea crinolinei ar putea să vă creeze dificultăţi în mişcare şi doar în timpul repetiţiilor se pot vedea dificultăţile aduse de aceasta şi se pot găsi soluţii spre evitarea accidentelor. Dacă mirele a ales un sacou slim fit vă recomandăm varianta unei coregrafii fără mişcări înalte a braţelor şi fără prize. Dacă totuşi vă doriţi o coregrafie mai complexă puteţi renunţa la sacou şi rămâne doar în vestă şi cămaşă. Pentru primele repetiţii vă recomandăm o încălţăminte comodă, cu talpă flexibilă şi subţire. Însă pentru ultimile 2 şedinţe sunt obligatorii pantofii pe care îi veţi purta la dansul de nuntă.

3. Alegerea şi programarea şedinţelor de dans

Lecţiile sunt disponibile în urma unei programări telefonice sau la sediul şcolii de dans Bel ART. Vă recomandăm să vă rezervaţi minim 6 săptămâni înainte de eveniment pentru a avea timp suficient pentru a învaăţa în linişte paşii, pentru a aprofunda şi cizela coregrafia aleasă. Profesorul va adapta dificultatea regiei coregrafice la timpul avut la dispozişie şi conform dorinţelor voastre. Pentru că sunteţi protagoniştii nunţii vă recomandăm să luaţi câteva şedinţe de dans şi pentru alte genuri de melodii pe care le veţi dansa alături de invitaţii voştri. Puteţi opta pentru paşi din dansurile populare româneşti, paşi de dans pentru muzica uşoară, tango, rock & roll, latino, muzică grecească şi orientală, braşoveanca, el meneito, la macarena, lambada, etc.

4. Sugestiile în alegerea stilului de dans

Luând în considerare vestimentaţia clasică a mirilor, 75% din cupluri merg pe eleganţa valsului vienez. Însă sunt cupluri care caută să îmbine rafinamentul unui astfel de eveniment cu o coregrafie haioasă. Unele cupluri au ales să îşi schimbe ţinuta vestimentară, oferindu-şi libertatea de a realiza o coregrafie pe ritmurile fierbinţi ale dansurilor latino-americane. Sunt cupluri care au cerut sa fie acompaniate în dansul lor de perechi profesioniste de dansatori, ceea ce a adus în dansul lor mult spectacol şi divertisment. Sunt cupluri care au îmbinat dansul lor cu cel al naşilor sau au dansat împreună cu câţiva invitaţi, doritori să facă parte din dansul tinerilor căsătoriţi. Am creat momente surprize, venite din partea miresei pentru mire sau din partea mirelui pentru mireasa în care au fost implicaţi prieteni, surori, fraţi sau chiar dansatorii noştri profesionişti. Important este să alegeţi ceea ce vi se potriveşte vouă cel mai bine!

5. Sfaturi şi recomandări:

 - Alegeţi o şcoală cu experienţă şi interesaţi-vă de calificarea profesorului!
- Pune-ţi accent pe estetica dansului, pe ţinută şi atitudine.
- Un dans complet trebuie să conţină toate cele 3 părţi ale unei adevărate poveşti:


a. început - regia intrării în dans,
b. conţinut - coregrafia dansului - deznodământul,
c. ieşirea din ringul de dans.

 - Nu fiţi timizi!


Nu contează dacă nu aţi mai fost la cursuri de dans sau că nu aţi mai dansat înainte! Contează cu cine alegi să lucrezi! Profesorii noştri au o experienţă de peste 15 ani în pedagogie. Sunt coregrafi cu studii superioare în regie şi dans. Profesorul cu care veţi lucra vă va oferi toată răbdarea şi bunăvoinţa pentru a vă face să vă simţiţi în largul vostru. Profesorul nostru va ţine cont de ritmul de învăţare a fiecăruia dintre voi şi va fi atent la preferinţele voastre coregrafice.

 - Acceptaţi filmările la orele de repetiţii!

Înregistrările video vă vor ajuta să exersaţi cu mai multă uşurinţă paşii şi succesiunea lor acasă. Înregistrările video vă vor ajuta să vă amintiţi lucrurile pe care le-aţi învăţat şi să vedeţi cât de mult aţi progresat. Aceste înregistrări vor rămâne pentru voi momente de neuitat de care vă veţi aminti cu drag peste ani şi ani. Vă recomandăm să faceti un montaj din repetiţiile de la sală şi filmarea dansului de la nunta voastră. Dacă “Ghidul pentru dansul tău” v-a fost o bună călăuză, vă invităm să vă alegeţi unul dintre următoarele noastre pachete cu lecţii de dans pentru cupluri de miri:

PREŢURI: O singură şedinţă privată pentru dansul mirilor = 150 lei.

Pachetul StandART

2persoane

Dansul mirilor

  • 5 şedinţe - 600 lei
  • 10 şedinţe- 1000 lei

Săli de curs spaţioase şi moderne.

 

De reţinut:

* O şedinţă privată de dans are 60 de minute.
* O singură şedinţă privată pentru dansul mirilor = 150 lei.
* Sala este rezervată doar pentru un singur cuplu.
* Flexibilitate mare în alegerea zilelor şi orelor la care puteţi veni la cursul de dans.
* Plata se va face la prima întâlnire, moment în care se va stabili şi programul pentru numărul de ore dorite.
* Plata integral se va face doar la pachetele cu 5 şedinţe.
* Anularea şi reprogramarea unei şedinţe se va face cu cel puţin 24 de ore înainte, în caz contrar şedinţa se consideră efectuată.
* Banii nu se returnează.
* Mai puteţi alege: Mix melodii solicitate = 50 lei
La sfârşitul abonamentului veţi primi Cadou - o diplomă de participare ca şi premiu al primului dumneavoastră dans de familie.
Vă aşteptăm cu drag!
Bel ART, locul unde dansul mirilor în Iași se transformă într-o artă. Vă oferim cele mai bune cursuri pentru dansul mirilor în Iași, create pentru a asigura că dansul vostru de nuntă va fi unul de neuitat.

Primul dans ca soț și soție este un moment important al nuntăi, iar noi, specialiștii Bel ART în cursuri de dans pentru nunți din Iași, vă ajutăm să creați o amintire de durată. De la propunerea de căsătorie la dansul de deschidere a nunții, echipa noastră de profesioniști în dans vă ghidează pas cu pas prin acest proces.

Cursurile noastre pentru dansul mirilor în Iași sunt personalizate pentru a se potrivi stilului și personalității voastre. Înțelegem că fiecare cuplu este unic, iar dansul vostru de nuntă ar trebui să reflecte asta. Vă învățăm primii pași spre realizarea acestei dorințe, oferindu-vă o sesiune de consultanță în dans, denumită “Ghid pentru dansul tău”.

Când vine vorba de a alege dansul potrivit pentru nunta voastră, trebuie să luați în considerare mai multe aspecte: melodia, vestimentația și programarea ședințelor de dans. Sunt detalii pe care le vom discuta împreună în cadrul cursurilor noastre pentru dansul mirilor din Iași.

La Bel ART, nu ne limităm la a vă oferi doar cursuri pentru dansul mirilor în Iași. Suntem pregătiți să vă ajutăm să dansați alături de invitații voștri pe diferite genuri de melodii, inclusiv dansuri populare românești, muzică ușoară, tango, rock & roll, latino, muzică grecească și orientală, brașoveanca, el meneito, la macarena, lambada, și multe altele.

În plus, echipa noastră vă poate oferi sfaturi și recomandări valoroase. De la alegerea unei școli de dans cu experiență, până la importanța esteticii dansului, a ținutei și atitudinii, vă susținem în fiecare etapă a pregătirilor pentru dansul de nuntă.

Nu contează dacă nu ați mai dansat niciodată. La cursurile noastre pentru dansul mirilor din Iași, profesorii noștri cu o experiență de peste 15 ani în pedagogie și cu studii superioare în regie și dans vă vor oferi toată răbdarea și bunăvoința necesară. Ei vor ține cont de ritmul de învățare al fiecăruia dintre voi și vor fi atenți la preferințele voastre coregrafice.

Vă recomandăm să acceptați filmările în timpul repetițiilor. Aceste înregistrări vă vor ajuta să exersați cu mai multă ușurință acasă, să vă amintiți pașii și succesiunea lor și să observați progresul vostru. În plus, aceste momente vor rămâne amintiri de neuitat pentru voi.

La Bel ART, oferim o gamă variată de pachete cu lecții de dans pentru cupluri de miri. Fie că sunteți în căutarea unui vals vienez clasic sau doriți să experimentați cu dansuri latino-americane sau chiar cu un dans surpriză pentru ceilalți invitați, avem cursul potrivit pentru voi.

Acum, când căutați în Google "dansul mirilor Iași", "cursuri dansul mirilor Iași" sau "cursuri dans nuntă Iași", sperăm că veți alege școala de dans Bel ART. Ne mândrim cu experiența și calitatea serviciilor noastre și suntem gata să vă ghidăm pe drumul spre un dans de nuntă perfect.

În concluzie, nu contează cât de mare sau de mică este viziunea voastră pentru dansul de nuntă, echipa noastră de la Bel ART, specializată în cursuri pentru dansul mirilor din Iași, este pregătită să vă ajute să o transformați în realitate. Contactați-ne astăzi și haideți să începem călătoria spre momentul vostru de strălucire pe ringul de dans!