Salsa şi Bachata

Salsa şi Bachata- prof. Lucia şi Augusto Perez

Acest curs îmbină două dintre cele mai apreciate tipuri de dansuri latino, ce sunt caracterizate de mişcări senzuale, de o energie electrizantă şi nu în ultimul rând de poveştile interesante din spatele lor.
SALSA este cel mai faimos stil de dans latin, fiind cunoscută în întreaga lume ca un stil de dans ce încorporează elemente şi mişcări din Africa şi Caraibe. Ca majoritatea dansurilor latine, sunt necesare 2 persoane pentru acest stil de dans. Cei ce practică salsa observă cu siguranţă mişcările fanteziste ce le presupune şi o mulţime de figuri uimitoare pe care acest stil de dans le desfăşoară.

Bachata îşi găseşte originile în Republica Dominicană, atât ca stil de dans cât şi ca gen muzical.
Dansul bachata cunoaşte numeroase influenţe, însa rămâne cu siguranţă unul extrem de senzual, ilustrând mai mult decât evident conexiunea formată între parteneri. Figurile de dans sau varietatea paşilor din timpul dansului se află în stransă dependenţă cu muzica, decorul, dar şi cu dispoziţia şi talentul interpretativ al dansatorilor.

Program:

În Baza 3, lângă Carrefour Felicia, str.Bucium, nr.34:
-Miercuri şi Vineri, ora 19:00-20:00

În Centru Civic, str.Ghica Vodă, nr.13:
-Sâmbătă şi Duminică, de la orele 19:00-20:00

Preţuri:
Abonament 8 şedinţe – 100 lei/pers. (60 min./şed.);
Abonament 4 şedinţe – 60 lei/pers. (60 min./şed.);
O singură şedinţă – 20 lei/pers.

Regardless, of how big or little the https://essays-for-sale.org/ newspaper is, be certain it gets the best title possible.