Antonela Agop

Antonela Agop – Instructor Aerobic&Fitness, Zumba şi Antrenor Personal

Eu sunt Antonela. Trăsăturile care mă caracterizează sunt: dinamismul, energia, ambiţia şi devotamentul. Pasiunea mea pentru sport am descoperit-o din copilarie cand am început să practic cursuri de zumba şi capoeira pe lângă ciclism, atletism, înot şi volei. În prezent fac parte din grupul de atletism şi ciclism AtletIS ca si coordonator de antrenamente.

Desi sunt absolventă a Facultăţii de Automatica şi Calculatoare ca inginer automatist, am decis ca pasiunea să îmi fie şi carieră, de aceea am urmat cursurile de instructor de Aerobic, Fitness si Personal trainer in cadrul scolilor Aerobic-Fitness Academy si Fitness Scandinavia, la cea din urmă devenind şi reprezentantă. Deoarece îmi place să lucrez cu oamenii, iar pentru un stil de viaţă sănătos şi echilibrat mişcarea trebuie să fie susuţinută şi de o alimentaţie sănătoasă, am început de curând Cursul autorizat  de Technician Nutriţionist.

În aprilie 2018 am început să particip la concursurile de alergare montană din care am obţinut :

Locul 3 la concursul Trail Running Hit The Egg – Ousoru Challenge 25 km, 11 august 2018, Vatra Dornei;

Locul 3 la concursul Edelweiss Night Run 10 km, 19 mai 2018, Câmpulung Moldovenesc;

Locul 3 la concursul Moldoviţa „Colt de Rai” 10 km, 22 iulie 2018, Suceava;

Şi diplome de participare la concursurile: Maraton Legendele Nemirei, Slanic-Moldova, Semimaraton Iasi 2018, Crosul Companiilor B2Run, Trail la Cabana şi altele.

Din experienţa mea ca instructor de aerobic, consider că orice persoană care îşi doreşte să îşi schimbe stilul de viaţă cu unul sănătos are nevoie de susţinerea şi sfaturile antrenorului personal pentru a reuşi să îşi atingă scopul, dar şi de a se menţine motivate pe toată perioada programului.

Dacă te ai hotarat să îţi schimbi stilul actual de viaţă cu unul sănătos compus din antrenamente şi o alimentaţie sănătoasă te aştept să îţi pot oferi ajutorul de care ai nevoie.